Bij Webdesign 4 Succes specialiseer ik in Google-optimalisatie, ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Een essentieel onderdeel van succesvol online zakendoen en zichtbaarheid op het web. In de digitale wereld is het bijhouden van Google-optimalisatie van cruciaal belang voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of branche. Laten we eens kijken naar waarom dit zo belangrijk is en waarom je dit moet bijhouden.

1. Verbeterde Zichtbaarheid: Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, en een goede positie in de zoekresultaten is gelijk aan een betere zichtbaarheid voor je website. Klanten zoeken naar producten, diensten en informatie via Google, en het is essentieel om bovenaan de lijst te staan.

 

2. Meer Websiteverkeer: Een hogere positie in de zoekresultaten leidt tot meer organisch verkeer naar je website. Mensen vertrouwen zoekresultaten en zijn eerder geneigd om door te klikken naar websites die bovenaan staan.

 

3. Betere Conversiepercentages: Kwaliteitsverkeer van zoekmachines heeft de neiging om beter te converteren. Dit betekent dat mensen die via Google naar je website komen, eerder geneigd zijn om actie te ondernemen, zoals aankopen doen, zich aanmelden voor nieuwsbrieven of contact opnemen.

 

4. Concurrentievoordeel: Als je concurrenten actief werken aan Google-optimalisatie en jij niet, loop je het risico achterop te raken. Het bijhouden van je optimalisatie-inspanningen helpt je om een concurrentievoordeel te behouden.

 

5. Kostenbesparing: In vergelijking met betaalde advertenties is organische zoekoptimalisatie kosteneffectief. Het kan een consistente stroom van verkeer genereren zonder de doorlopende advertentiekosten.

 

6. Google Ads: Dankzij Google Ads, de toonaangevende kracht in online adverteren, kun je je bedrijf krachtig promoten, je merk in de schijnwerpers zetten en de aandacht trekken van potentiële klanten overal ter wereld.

Online zoeken en Google-algoritmen verandert voortdurend. Wat vandaag werkt, kan morgen achterhaald zijn. Daarom is het cruciaal om je Google-optimalisatie-inspanningen regelmatig bij te houden en aan te passen aan de nieuwste trends en vereisten.

Door te werken aan je Google-optimalisatie, zorg je ervoor dat je website relevant blijft, beter presteert in de zoekresultaten en aantrekkelijker wordt voor je doelgroep. Het bijhouden van je optimalisatie-inspanningen is een investering in de groei en het succes van je online aanwezigheid.

Hoe ik je kan helpen:

Bij Webdesign 4 Succes begrijpen we het belang van Google-optimalisatie en de voortdurende inspanningen die nodig zijn om te gedijen in de online wereld. Ik sta klaar om je te helpen bij het optimaliseren van je website, het bijhouden van je prestaties en het behalen van duurzaam succes.

Ik help bedrijven om hun online zichtbaarheid te vergroten, hun rangschikking in zoekresultaten te verbeteren en meer organisch verkeer aan te trekken.

Hoe Ik Het Doe:

Mijn aanpak voor Google-optimalisatie is gebaseerd op expertise en strategie. Ik begin met een grondige analyse van je website en je doelgroep om te begrijpen waar de kansen liggen. Ik schrijf jou in bij Google Business en vul je profiel aan bij Google Maps.

Vervolgens ontwikkel ik een op maat gemaakte SEO-strategie die bestaat uit trefwoordonderzoek, on-page optimalisatie, technische verbeteringen en linkbuilding. Ik volg de nieuwste algoritme-updates van zoekmachines en blijf mij aanpassen om ervoor te zorgen dat je website hoog blijft scoren.

 

Ik ben toegewijd aan het leveren van meetbare resultaten en het vergroten van je online succes. ik begrijp dat Google-optimalisatie een continu proces is, en ik ben er om je te begeleiden op de weg naar een betere online zichtbaarheid en grotere zakelijke kansen.

Tarieven:

Basis SEO-pakket:

eenmalig

€ 200

 • Zoekwoordonderzoek: ik zoek naar de beste woorden en zinnen die mensen in Google gebruiken om naar jouw producten of diensten te zoeken.
 • Google Mijn Bedrijf: Ik meld je aan bij Google Business en update bedrijfsgegevens
 • Lokale Vindbaarheid: Ik zorg ervoor dat mensen in jouw buurt je beter kunnen vinden in Google, inclusief het beheren van je Google Mijn Bedrijf-vermelding.
 • Google Maps: Ik schrijf je in bij Google Maps en plaatsen foto’s
 • Inhoudsuggesties: Ik bied ideeën voor nieuwe inhoud en helpen je met het plannen van je contentstrategie.

Gevorderd SEO-pakket:

eenmalig

€ 450

 • Alles in het Basis-pakket, plus:
 • Uitgebreider Zoekwoordonderzoek: Ik onderzoek grondiger naar zoektermen en houden rekening met wat je concurrenten doen.
 • Technische Verbeteringen: Ik maak je website sneller, geschikt voor mobiele apparaten en veiliger.
 • Inhoud Creatie en Optimalisatie: ik maak extra inhoud voor je website en zorg ervoor dat wat je al hebt, nog beter wordt.
 • Concurrentieanalyse: ik onderzoek wat je concurrenten doen en stellen strategieën voor om ze te overtreffen.
 • Rapportage: Gedetailleerd overzicht van de prestaties en suggesties voor verdere groei.

Pro SEO-pakket:

eenmalig

€ 600

 • Alles in het Gevorderd-pakket, plus:
 • Website-optimalisatie: Ik pas je website aan. Dit betekent betere titels, koppen en inhoud.
 • Technische Details: Ik optimaliseer alle technische aspecten van je website voor de beste prestaties.
 • Linkbuilding: ik help andere websites naar jouw website te linken om je meer bekendheid te geven.
 • Google Ads: Betaalde advertenties maken die bovenaan de zoekresultaten verschijnen
 • Uitgebreide Maandelijkse Rapportage: Ik bied diepgaande analyses van de prestaties en geven aanbevelingen voor voortdurende verbetering.
 • Prioritaire Ondersteuning: Je krijgt voorrang bij vragen of verzoeken en snelle ondersteuning.

Mijn tarieven weerspiegelen de waarde van resultaatgerichte SEO. Ik ben toegewijd aan het leveren van meetbare verbeteringen in je online zichtbaarheid en het aantrekken van organisch verkeer dat leidt tot conversies en groei voor je bedrijf.

Neem contact met mij op om je behoeften te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen groeien en slagen in de online wereld.

06-87682394

Ik wil mijn bedrijf optimaliseren:

Google Ads

Adverteer op Google en betaal per klik voor een toppositie in de zoekresultaten.

Google Ads wordt algemeen beschouwd als de meest effectieve online advertentiemethode ter wereld. Tevens is het de grootste inkomstenbron van Google. Met een Google Ads campagne betaal je per klik voor een toppositie in de zoekresultaten van Google.

Google Ads is een advertentieplatform van Google waarmee adverteerders advertenties kunnen maken en weergeven op de Google-zoekresultatenpagina, op websites van het Google Display Netwerk en op YouTube. Hier is een beknopte uitleg van hoe Google Ads werkt:

 1. Advertenties Maken: Ik maak advertenties voor je producten of diensten.

 2. Kiezen van Woorden: Ik kies woorden of zinnen en wil dat de advertenties worden getoond, zoals “Thuis kapper” of “hotel Brussel.”

 3. Klikken op de Advertenties: Als iemand op de advertentie klikt, betaal je een klein bedrag aan Google.

 4. Resultaten Bekijken: ik houd bij hoeveel mensen de advertenties zien en wat ze doen nadat ze hebben geklikt, zoals aankopen doen.

 5. Aanpassen en Verbeteren: Ik kan de advertenties en strategie aanpassen om betere resultaten te krijgen.

Je betaalt enkel per klik op je advertentie (ook wel PPC genoemd – pay per click). Het maakt dus niet uit hoe vaak de advertentie getoond wordt, er worden pas kosten berekend wanneer iemand daadwerkelijk op de link klikt.

De prijs per klik varieert van €0,01 tot wel €15,-. Dit is afhankelijk van de zoekwoorden waar je op adverteert, de branche en de concurrentie.

Hoe meer concurrentie, hoe hoger de prijs per klik zal zijn.

Daarnaast spelen er nog verschillende andere factoren een rol die bij adverteren op Google de kosten per klik bepalen.

Het advertentie budget.

Het fijne van Google Ads is dat je zelf aangeeft wat je maximaal wilt uitgeven aan kliks per maand op basis van je dagbudget. Over een periode van 30 dagen betaal je nooit meer dan 30x je dagbudget.

Wanneer je €10 instelt als dagbudget kan het zo zijn dat je op een drukke dag 12 euro betaalt aan kliks, maar op een rustige dag maar 8 euro. Google zorgt ervoor dat je gemiddeld op 10 euro uitkomt. Je bent voor die maand dus niet meer kwijt dan €300,- (30 X €10).

Het is aan jou om te bepalen hoe veel je wilt uitgeven. Zo zijn er bedrijven die adverteren voor €10,- per dag en bedrijven die €1000,- per dag aan advertenties uitgeven.

Ik adviseer om Google Ads 3 maanden lang uit te proberen. Als het niet de resultaten oplevert die je verwacht, kun je op elk moment stoppen. Maar als het goed gaat, zet je de weg naar online succes voort. Ikgeef jou de controle om te beslissen wat het beste is voor jouw bedrijf

Google Ads Prijs:

Een uitgebreide Google Ads campagne waarmee we je campagne onderverdelen tot 8 advertentiegroepen

*3 maanden proberen

*Ads in zoeknetwerk

*8 Advertentie groepen

*16 Advertenties

*Wekelijkse optimalisaties

*Eenmalige set-up:  € 250

*Beheer per maand: € 200

*Klik-Budget: Nader overeen te komen

×